Teerfeest en algemene vergadering op zondag 26 januari 2014

Op zondag 26 januari 2014 (de eerste zondag na de naamdag van onze patroon Sint-Sebastiaan) werden na een Heilige Mis in de parochiekerk van Vlimmeren het jaarlijkse teerfeest en de algemeen vergadering van de gild gehouden.

teerfeest3   teerfeest2

Vanaf 10.30 uur was er een samenkomst in de parochiezaal om vervolgens gezamenlijk achter de vlag naar de H Misviering van 11.00 uur te gaan. Tijdens de Misviering werd het nieuw zilveren koningschild en de keizerstaf met de drie zilveren papegaaien door de priester gewijd. Het kerkkoor liet iedereen genieten van enkele prachtige gildeliederen. Hierna, om 12.00 uur, werd er aangeschoven voor het eetmaal en nadien tijdens de algemene vergadering werden er weer vijf nieuwe leden ingekozen met de traditionele erwten en bonen alsook de tweede deken. Tot slot animatie met Herman en Eddy met fijne meezingers.