Roefeldag 30 juni 2012

Onze vereniging werd aangesproken om dit jaar eens naar buiten te treden ten bate van onze jeugd, en daarmee werden bedoeld, zij die tussen de acht en twaalf jaar oud waren.

De opzet was om hen kennis te laten maken met een stukje van onze gilde, voor hen interessant daar het de boogsport betrof, en wie wil er niet eens Willem Tell spelen. De organisatie stelde ons de polyvalente sporthal “de pegger” ter beschikking om op zondag 30 juni 2012 enkele doelen te voorzien met begeleiding. Wij, de Koninklijke Sint Sebastiaansgilde Vlimmeren, leverde vier bogen die geschikt waren voor deze kleine genodigden en een dertigtal pijlen. Als promotie voerde de hoofdman, Leo Struyven, het systeem in van beloning met een diploma en een boemerang voor alle deelnemers.

We mochten drie en dertig enthousiastelingen begroeten en beschouwen deze dag als geslaagd. Bekijk een aantal foto’s van deze activiteit op “Facebook” van onze gilde. Dat we volgende editie voor Roefel weer van de partij zullen zijn heeft onze hoofdman beloofd.