Patatten uitdoen bij de eerste deken Jac Andriessen op 8 september 2017

Op vrijdag 8 september 2017 is het weer van dat! Alle gildebroeders en zusters zien er telkens weer naar uit. Het uitsteken van de laatste bos patatten en heeft plaats bij Jac Andriessen op zijn veld aan de Leopoldstraat die hiervoor het best geschikt schijnt te zijn en er door hem een 150-tal zetgoed zijn gepoot.

   

Vanaf 18.00 uur staan we gereed met riek, faas en zakdoek om de oogst boven te halen. Daarna is het pannenkoeken op de Houtseweg 60. Vanaf 20.00 uur verwachten de gildezusters de eters en buurters aldaar. Mochten er zijn die willen kennis maken met de gilde dan kan het op zulk moment het best en de kleine bijdrage hiervoor mag dan wel geen struikelblok zijn. Voor de pannenkoekenslag gaan we uit dat de prijs blijft behouden op 5 euro per persoon.

Alle van harte welkom!